Πολιτική Επιστροφών / Αλλαγών

Ο χρήστης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολογήτως εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, επιστρέφοντας το αγαθό στην αρχική του κατάσταση. Το κόστος αλλαγής/επιστροφής είναι 5 ευρώ.

 • Τα προϊόντα που επιστρέφονται πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση στην οποία τα λάβατε (με τα καρτελάκια των ρούχων και τη ζελατίνα τους). Σε άλλη περίπτωση δεν θα γίνονται αποδεκτά και θα αποστέλλονται πίσω στον πελάτη, με χρέωση του την επιστροφή.
 • Το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. Δελτίο Αποστολής, Απόδειξη Λιανικής.)
 • Οι επιστροφές γίνονται αποκλειστικά με την ELTA Courier και η χρέωση είναι του παραλήπτη. Ο πελάτης ΔΕΝ πληρώνει όταν παραδίδει το δέμα στην ELTA για επιστροφή.

Για λόγους υγιεινής ΔΕΝ επιστρέφονται: Εσώρουχα, Σκουλαρίκια, Καλσόν,Καλλυντικά.

Επιστροφές δεν γίνονται επίσης και στα Εκπτωτικά Προϊόντα.

Για να πραγματοποιήσετε μια αλλαγή:

 1. Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2333 503633 ή στείλτε μας email στο info@armarola-fashion.gr
 2. Στέλνετε το δέμα σε εμάς χρησιμοποιώντας αποκλειστικά την ELTA courier, με χρέωση παραλήπτη.
 3. Μόλις παραλάβουμε το δέμα & ελέγξουμε ότι βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση σας στέλνουμε το νέο δέμα
 4. Όταν λάβετε το νέο σας δέμα θα πληρώσετε τα 5 ευρώ της αλλαγής στον κούριερ.

Αν επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων

 1. Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2333 503633 ή στείλτε μας email στο info@armarola-fashion.gr
 2. Στέλνετε το δέμα σε εμάς χρησιμοποιώντας αποκλειστικά την ELTA courier, με χρέωση παραλήπτη, τοποθετήστε μέσα στο δέμα ένα χαρτί με τον αριθμό IBAN της τράπεζας που επιθυμείτε να σας επιστρέψουμε τα χρήματα.
 3. Μόλις παραλάβουμε το δέμα & ελέγξουμε ότι βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση θα προχωρήσουμε στην επιστροφή χρημάτων εντός 5 εργάσιμων ημερών.
 4. Στην περίπτωση αυτή υπάρχει χρέωση 5 ευρώ (αφαιρούνται απο το ποσό της επιστροφής) για τα μεταφορικά απο την καθαρή αξία των προϊόντων.
Μετάβαση στο περιεχόμενο